2010. április 12., hétfő

Nesztek!

És még én vagyok a fasiszta, meg a cigány gyűlölő.
Ugyanis ma az törént, hogy apám, aki jó munkás ember megdolgozik a pénzéért keményen, ma is ment munkába az ő Mercedes típusú teher autójával, már az ajtó kinyitása nehézkes volt és mikor kinyitotta, látta, hogy eltűnt egy akkumulátor, és legalább 10 kiló vas szerszáma, ami nem 10 és nem is 20 ezer Ft volt. Lehet, hogy én képzelem bele, de mondjon valaki egy olyan embert aki látott hogy egy magyar, egy magyar kocsijából semmi mást nem visz el csak a vasat! Neki kifogja azokat a szerszámokat vissza adni? A rendőrség? Ugyan már legutóbb mikor volt egy ilyen esetünk ki SE jöttek! Akkor most így hogy cselekedjen az ember? Ha védi a terültetét azért megbasszák, ha önbíráskodik megbasszák! Bezzeg ha az aljanép teszi azt annak szabad. Kérem szépen mi van itt? Ezaz igazság szolgáltatás? A magyarnak semmit a söpredéknek mindent szabad? És akkor egy másik eset. Ugyanígy szerény kis városunkban, ma egy gyerek ment haza az iskolából délután. És pár gyerek megállította, hogy ellopta a pulcsiját, és addig fajult a dolog, hogy a vádoló leszúrta, ismétlem LESZÚRTA egy pulcsiért. Elképesztő mi folyik itt. De bővebben itt olvashattok.
Tiszta szégyen lett ezaz ország komolyan...

UPDATE: Ez most történt kb 20 perce azaz 1 óra fele. Megyünk daftpete-vel haza fele aki most jött meg a 2 hónapos "kirándulásából:D" és kb 20 méterről oda kiabál nekünk egy csávó, hogy nem tudjuk-e hogy mennyi az idő. Megmondtuk, utána megkérdezte, hogy nem tudunk e valami kocsmát a közelbe, ami még nyitva van, hát mi mondtunk neki egyett ami talán nyitva van tőlünk volt nem messze. Jólvan oda értünk hozzá megyünk tovább ő jön velünk, és kérdezi, hogy mit csinálunk ilyenkor az utcán. Mi mondjuk hogy épp tartunk haza fele, erre rákérdez hogy merre. Mondtuk hogy nem messze (itt már sejtettük, hogy akar valamit) és kérdezte hogy nem e mehetne be a lépcsőházba, mert most engedték ki a kórházba éjfélkor és 3-kor jön vonata, és elitta az összes pénzét (jó gyorsan elitta, vagy jó sok pénze lehetett) és átvan fázva, hogy had legyen már meleg helyen. Mondtam neki hogy van itt egy kolesz menjen oda be biztos ott maradhat addig. És utána megint megkérdezte de hát merre laktok. És akkor már tudtam hogy ebből jól nem lehet kijönni, úgyhogy azt hazudtam neki hogy messze innen (persze pont ott álltunk a lépcsőházunk előtt) és mondta hogy dehát csak had engedjük már be, és akkor mondta daftpete, hogy minket nem zavarna, csak a lakók kicsit kettyósak és ja. (Persze ezt mond full normálisan, illedelmesen, normális hangnemben) Erre ő azonnal átváltott bunkó stílusra, mert hogy milyen szemetek vagyunk és hogy azt hisszük hogy cigány (eszünk be se jutott, kivételesen) aztán még valamit dödögött az orra alatt és elváltak útjaink. Tehát a tanulság, addig tart az illedelmesség ameddig megkapnak amit akarnak, és még mi vagyunk a szemetek! Nos akkor jönnek a sztori buktatói.
1. Ha éjfélkor engedték ki a kórházból akkor nem hiszem el, hogy a kórháztól tőlünk ami jobbik esetben is fél órás út. Szóval fél óra alatt elitta az összes pénzét.
2. Ő éjfélkor már tudta hogy 3-kor van vonata szóval miért nem maradt addig a kórházban. (Nem hiszem hogy kitették volna az utcára.)
3. A vasútállomás mindig nyitva van szóval ott is megtudja várni a vonatát ráadásul még egy kocsma is van ott.
4. Ha elitta az összes pénzét, akkor minek akar még kocsmázni illetve, hogy megy haza?

Szóval ezek alapján kihazudik kinek? És még a normális emberek vannak leteremtve ha nem a válasz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése