2009. október 24., szombat

LAN MONSTER LIVE BLOG

Na eljött a nagy nap. LAN PARTY és akkor jöjjön aminek jönnie kell:

17:43 - A gépeim már össze vannak készítve, már csak Daft Pete-re várok, hogy segítsen felpakolni. A következő bejegyzést már tőle fogom írni.



19:02 - Nah a hálózat össze állt még 1 egy gépre várunk azt mehet is a játék!


21:37 - Pizzát megrendeltük de még játszani nem játszottunk, csak sztorizgatunk, jah meg haver elektromos gitárral zenél.


0:35 - Nah elkezdtünk játszani a Call of Duty 4-el mindenki szid mindenkit szal nagyon jó, most egy kis cigi szünet azt go vissza game-elni.


2:51 - Nah most zombikat írtottunk ezerrel Daft Pete lett a zombi vadász, 200 zombit kinyírt egy maga.:D Újra cigi szünet azt go vissza megmenteni a világot a zombiktól.


2:57 - Cigi szünet vége megyünk megmenteni a Földet!


3:44 - Nah vége a zombi ölésnek és a Windows frissítésnek és Nagy veszekedésnek miszerint minek van bekapcsolva az automatikus frissítés. Na most autókkal mentjük meg a világot a SHIFT világában.


5:49 - Túl vagyunk az óra átállításon, és az NFS világán, szét szedtük egymást főleg a Robi minket mert ő csalt egész idő alatt.


5:59 - Gépem vírust kapott most megy a keresés hátha nem kell Wint tennem. Megint...


15:46 - Hát ennyi volt, én már 8-kor leléptem a többiek meg csak dél fele mentek el. Most már itthonról írom utolsó soraimat a LIVE BLOG-ba záró sorként csak annyit tudok mondani, hogy ismét egy remek LAN party-n vagyunk túl elvileg még az idén még 1 LAN party van betervezve de erről bővebben majd novemberben. Sziasztok és köszönöm mind azoknak akik figyelememmel kísértek ezen este alatt!

Ui: Képek a mai nap folyamán illetve egy videó össze vágás is várható de ez nem biztos hogy felkerül az oldalra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése