2009. augusztus 31., hétfő

Az üzlet.

Úgy tűnik, hogy fájó szívvel de sikerült egy embert találnom aki megveszi az én drága túlélő PlayStation 2-met. Igaz kicsit félek ettől a postai feladástól, de majd ügyelek arra, hogy nehogy véletlenül is megsérüljön és tönkre menjen. Nah jöjjön az élmény beszámoló.

Ma volt egy kis kavarás a munkahelyen, ugyanis mi már átálltunk folyamatos műszakra, de nem kapunk, se műszak pótlékot, se folyamatos pótlékot, de azt mondták, hogy majd fizetéskor megbeszéljük. Kíváncsiak leszünk hogy mi lesz megbeszélve, de azért jó dolog is történt. Megkaptam a belépő kártyámat így most már nem kell többet hülye papírokra várnom hogy haza jöhessek előbb. És a műszak utolsó másfél órájában nem csináltunk semmit, se mert a gépek elbaszták a radiátor pont hegesztését, szal kidumáltunk mindenkit.:D Ja és holnap szabadnap. Igaz a pihenés annyi lesz, hogy reggel megy ki Dózsa mozi elé, mert meg kell csinálnom egy laptop-ot, 10-re megyek fodrászhoz, úgy hogy ennyit a szabadnapról, de hát a felnőtt élet már csak ilyen, nah megyek egy kicsit társalogni haverokkal, vacsizni azt alvás.

Aki holnap megy suliba annak jó sulit.:D A többieknek aki dolgozik annak jó melót, a többieknek akik meg nem dolgoznak jó pihenést. Na jó éjt mindenkinek!

1 megjegyzés: