2009. augusztus 24., hétfő

Hírek innen-onnan

Autó:

* Megújult a Suzuki SX 4:

- Bár Magyarországon gyártják, érdekes módon nem Esztergomból kaptunk híreket egy új Suzukiról, hanem a németországi importőrtől. Ősztől megújul az eredetileg 2006 tavaszán bemutatott SX4. A kocsi minimális külső, annál jelentősebb műszaki átalakítással folytatja pályafutását. Lényegében csak egy új első lökhárítóról van szó, amely mellé új könnyűfém felnik társulnak még. Ugyanakkor választható egy sportcsomag is, amelyben megint más első spoiler, küszöbök és hátsó ütköző szerepel. Az utastérbe új műszerfalat terveztek, amelynek közepébe egy plusz információs képernyő került. Emellett átalakították a klímaberendezést, illetve egy plusz hangszórót szereltek a műszerfal felső részébe, valamint immár krómozottak a belső kilincsek. Ezentúl fokozottabb kényelem vár az SX4 utasaira, amelyet átpárnázott kartámaszok, valamint a javított rezgés és hangszigetelő elemek segítenek. Az új Suzuki SX4-et ősszel a Frankfurti Autószalonon állítják ki először, a forgalmazása várhatóan ezzel egy időben megindul.

Az autó változásairól a Képgalériában megtekinthetőek.
Az info a Vezess.hu oldaláról származik!

* Szeptemberben debütálhat a Lamborghini Reventon Roadster:

- A hírek szerint az olaszok a szeptemberi Frankfurti Autószalonra időzítik a szupersportkocsi nyitott változatának bemutatását. A pletykák szerint a roadster még a zárt tetősnél is exkluzívabb lesz, abból ugyanis mindössze kilenc vagy tíz darab készül összesen. Az autókat egy V12-es benzinmotor hajtja majd, amely az új modellben az eredeti 650 helyett 670 lóerőt teljesít majd. Ha a modell valóban "sorozatgyártásba" kerül, az egyes autók ára 1,15 millió eurótól (308 millió Ft) indulhat.

A váltotatásról kép Itt! látható.
Az információ az A5.hu-ról származik.

Közélet:

* Megtalálták a Tiszába fulladt kislány holttestét:

- Megtalálták annak a 14 éves tiszaszentmártoni kislánynak a holttestét, aki a Záhonyhoz közeli település határában tűnt el a Tiszában - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. ülöp Gergely elmondta, a rendelkezésre álló adatok szerint a kislány szombat délután két barátnőjével ment fürödni a folyóhoz, tiltott helyre.

A mély vízben mindhárman fuldokolni kezdtek, két lányt egy szemtanú kimentett a vízből, a harmadik lány viszont eltűnt a hullámokban.

A szóvivő megjegyezte, hogy a záhonyi rendőrkapitányság közigazgatási eljárása nem talált bűncselekményre utaló körülményt az ügyben.


Az információ a Híradó.hu-tól származik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése