2009. augusztus 22., szombat

Hírek innen-onnan

Informatika:

*
Kedden bemutatták a PlayStation 3 Slim verzióját:

- Kedden a GamesCon-on a Sony bemutatta az új konzoljának Slim verzióját, és az igazat megvallva nagyon szépre sikeredett. A kis konzol, 299 dollár áron fog indulni, és 120 gigás winchesterrel felszerelve, majd későbbiekben jön a 60, illetve a 80 gigás változat.

A konzolról képek, és videó ezen a weboldalon megtekinthetők!

* A Logitech nem tart nyári szüntetet:

-
Két egeret mutattak be, amelyek egy új technológiára, a Darkfield Laser Trackingre alapoznak. A két lézerfénnyel működő optika segítségével az Anywhere MouseMX és a Performance Mouse MX egerek még az eddig problémát okozó fényes, tükröződő felületeken is használhatók maradnak, sőt a mozdulatokat üveglapon is követik, amennyiben annak vastagsága eléri a 4 mm-t. Személy szerint rendelkezek egy MX Revolution egérrel, és nagyon tetszik, úgy hogy ha eljön az egér vásárlás ideje, biztos hogy a Performance Mouse MX-et fogom választani.

A két új egérről kép Itt és Itt megtekinthető!

És most jöjjön a 2 egér jellemzője:

Logitech Perfomance Mouse MX:
* A Performance Mouse MX kifejezetten jobbkezesek számára készült, és a 2,4 GHz-es Unifying vevőegységet használja a számítógéphez való kapcsolódáshoz. Energiaellátását biztosító akkumulátorát a mellékelt microUSB kábel vagy a hálózati adapter segítségével lehet feltölteni. A megszokottakon felül a hüvelykujj környékén négy programozható gombbal is felszerelték, amelyek nagyításra vagy weblapok közötti előre-hátra lépegetésre is használhatók, görgője pedig nagy sebességű scrollozást tesz lehetővé. Ára várhatóan 100 dollár lesz.

Logitech Anywhere MouseMX:
*
Az Anywhere Mouse MX már szimmetrikus kialakítású, de mégis inkább a jobbkezeseknek ajánlott, ugyanis ezen is találni két gombot a hüvelykujj környékén, amelyek előre- és visszaléptető funkcióval rendelkeznek. Az előző egérhez hasonlóan ugyancsak a 2,4 GHz-es frekvencián üzemelő Unifying vevőegységet kapta meg, és a nagy sebességű scrollozást lehetővé tevő görgő sem maradt le róla. Energiaellátását két AA méretű ceruzaelem biztosítja, ezeket mellékelik hozzá. Ára valamivel kedvezőbb lesz, 80 dollár környékére várható.

Mára szerintem ennyi infó elég lesz majd legközelebb megpróbálok nem csak az informatikával kapcsolatban híreket keresni, de nézzétek el, mert ezen a területen otthonosabban mozgok.:D
Nah jók legyetek majd még írok csoki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése