2009. augusztus 30., vasárnap

Hírek innen-onnan

Előzmény: A közélet cikk részleget hanyagolni fogom, mert olyan röhelyes és egyben idióta dolgokat írnak a sztárok illetve a mindennapokról, hogy az már engem teljesen kikészített, úgy hogy innentől pápá közélet. De helyette behoztam 2 új dolgot. Az eggyik: Új cikk részleg név szerint a "Konzol". Itt konzol híreket fogok írni legyen az PlayStation, X-Box, vagy Nintendo. Próbálok minél több érdekességet mindegyik konzolról majd össze kaparni és persze ahogy az időm is engedi. A másik az egy "Hírdetés" daftpete barátom indított egy a PlayStation 2 mániákusnak egy úgynevezett Live Space oldalt amit a blog-on hírdetés formájában megtalálhattok, nah jöjjön aminek jönnie kell:

Konzol:


* Szeptembertől hazánkban is kapható a PlayStation 3 Slim:

- Szeptembertől a Sony Hungária is megkezdi a Playstation 3 Slim konzolok forgalmazását Magyarországon. Az új modellnek már megvan a hivatalos ára is! Nem kell sokat várni a kölni GamesCom-on egy héttel ezelőtt leleplezett új, CECH-2000A kódszámot viselő Playstation 3-ra, hiszen ahogy a világ többi részén, úgy az ősz beköszöntével Magyarországon is megkezdik a vérfrissítésen átesett gép forgalmazását. A Pókemberes betűtípust kerekebb karakterekre cserélték, a gép pedig amellett, hogy új formát kapott, vékonyabb és világosabb is lett. Sándor Csaba, a Playstation illetékes hazai menedzsere lapunknak elmondta, hogy a konzol ajánlott fogyasztói ára 84990 forint lesz, a gépet pedig szeptember elejétől lehet keresni a boltokban.

Kép a konzolról Itt látható.

* Magyarországon nem lesz PSP Go!:

- A Sony PSPgót idén júniusban, az E3 expón leplezte le a japán gyártó. Az új változat kisebb-nagyobb fejlesztései közé tartozik, hogy a Sony teljes egészében száműzte a gépből a 2004-es premier óta jelen lévő UMD (Universal Media Disc) meghajtót, melyet kizárólag a PlayStation Portable konzoloknál használtak játékprogramok és videofilmek terjesztésére. Az új modellbe az UMD helyett fixen beépített flash memória kerül, a szoftvereket, filmeket, zenéket pedig a PlayStation Store online áruházban vásárolhatják meg a tulajok.

Sándor Csaba illetékes menedzser szerint éppen ez a tartalomterjesztési modell teszi gyakorlatilag lehetetlenné, hogy az új PSP-változatot hazánkban is forgalomba hozza a Sony, a terjesztési rendszer legfontosabb láncszeme, a PlayStation Store ugyanis továbbra sem érhető el a magyarországi felhasználók számára.

A PSP GO!-ról kép Itt látható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése