2009. augusztus 5., szerda

Új rovat! (Hírek innen onnan)

Úgy döntöttem indítok egy "rovatot" ez a rovat hetente 2x v 3x fogom írni, ebben lesznek informatikai hírek, autós hírek, közélet, meg mi egymás. Úgy hogy bele is csapok:

- Informatika:
* NFS: Shift rendezvény a Duna Plázában:

Helyszín: Duna Pláza földszint, Saturn
Időpont: 2009. augusztus 6-9. minden nap 14:00-20:00


* A UPC nem tájékoztat a fájlcsere lassításáról:

A fájlcserélők azt kifogásolták, hogy a UPC-előfizető tagok a Direct Connect (DC) protokollt használó hálózat központi szerverét csak korlátozottan érik el, illetve le- és feltölteni is csak az internetcsomagjukban foglalt sebességértékeknél jóval lassabban tudnak. Azt állították, hogy a szolgáltató – mely két évvel ezelőtt kezdte meg a hálózatán folyó adatforgalom alkalmazásszintű priorizálását – jogtalanul korlátozza a peer-to-peer alkalmazások sávszélességét, és ezzel veszélyezteti a szolgáltatás rendeltetésszerű használatát. Külön kiemelték, hogy a cég sem a szerződéskötéskor, sem a hirdetésekben nem tájékoztatja az ügyfeleket arról, hogy ilyen korlátozást alkalmaz, és azt kérték a hatóságtól, hogy mondja ki: ez feljogosítja az előfizetőket a szerződés egyoldalú felbontására.

- Autók:
* Mivel én is nagy rajongója vagyok a márkának, ezért szégyen lenne ha nem írnám hírbe:

5. Nemzetközi BMW Találkozó Sopron 2009. Szeptember 5-6

Részletek a BIMMER Team oldalán. Minden rajongót, BMW tulajdonost, és akik kíváncsiak jó verdákra, azokat várjuk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése