2009. szeptember 30., szerda

Hírek innen-onnan

Informatika:

*Készül a Dead Space 2

A Visceral Games által fejlesztett Dead Space folytatása már az előkészítési fázis legvégén jár. A következő néhány hónapban megkezdődik a tényleges fejlesztés, és elkészül a navigációs és harcmechanizmusok java.

Mindez egy álláshirdetésből derült ki, ami még a hónap elején került fel a LinkedIn-re. "Teljes autonómiát élvezünk, és mi hozzuk a kreatív döntéseket" - olvashatjuk. A hirdetésben "vezető harc- és irányítástervezőt" (lead combat and controls designer) keresnek a stúdióba, ami korábban EA Redwood Shores névre hallgatott.

"Ez a felnőtteknek készülő akció-shooter folytatás új mércét fog felállítani az akcióban bővelkedő, sztoriközpontú konzoljátékok között. A csapatunk a következő értékrendet követi: első a játékélmény, a kontroller érzete a legfontosabb, kreatív kultúra, hamar kezdjük, és sokat tesztelünk, tanulunk a hibáinkból, gyorsan és okosan dolgozunk és a lehető legnagyobb tehetségekkel vesszük magunkat körbe a világ minden tájáról."

Hivatalos bejelentés még nem érkezett, de ez már a második alkalom, hogy feltűnt a Dead Space 2 cím a LinkedIn hasábjain. Az EA nem csinál nagy titkot abból, hogy folytatni kívánja az űrben játszódó horrorszériát. John Riccitiello már korábban is említést tett róla, hogy több folytatást is terveznek a Dead Space-hez, egy már jött is a Wii-re...

Forrás: IPON.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése